TMT header
Home > Over Teams met Toekomst

OVER TEAMS MET TOEKOMST

Je kunt nog zoveel talenten bij elkaar zetten, wat jij uiteindelijk als leidinggevende met je team bereikt, wordt sterk beïnvloed door de groepsdynamiek. Want wat halen die talenten precies in elkaar naar boven? En hoe verloopt interactie tussen jou en het team en de teamleden onderling?

Dat bepaalt namelijk of je talenten elkaar vertrouwen en samenwerken, of dat ieder voor zich werkt. Of het teamoverleg energie oplevert of juist kost. Of collega’s vragen, ideeën en ook fouten delen of voor zich houden. Of je elkaar uitdaagt, samen leert en verbetert of elkaar in de weg zit en afbreekt. Hoe hoog het werkplezier en het verzuim is.

TEAMS MET TOEKOMST wil bijdragen door leidinggevenden en hun teams te helpen floreren in hun samenwerking en prestaties. Want ik geloof in teams waar iedereen vrijuit durft te spreken. Waar ieders inbreng gehoord en gewaardeerd wordt. Waar oordeel en ‘je gelijk willen halen’ plaats maken voor nieuwsgierigheid en verbinding. Waar sterke inhoud en resultaat centraal staat, maar ruimte maakt voor het proces als dat nodig is. Waar je meningsverschillen en conflicten met elkaar aangaat en niet onder de tafel stopt. Zodat een team continu leert, aan vertrouwen bouwt en samen ontwikkelt. En flexibel en snel kan inspelen op toekomstige uitdagingen en veranderingen.

De TEAMS MET TOEKOMST aanpak.

TMT

Over Susan Eggels

Ooit hing ik zelf een te gekke baan aan de wilgen, door een combinatie van werkstress en groepsdynamiek, die voor mij niet werkte. Achteraf zag ik pas, waardoor het me niet lukte om het patroon te doorbreken. De kracht van de groep is enorm en dat fascineert me sindsdien.

Het coachingsvak, het bouwen van trajecten en de geheimen om succesvol gedragsveranderingen te realiseren leerde ik als changemanagement consultant. Als trainer ontwikkelde ik de voelsprieten die nodig zijn om goede sessies te faciliteren. Door de vele leidinggevenden en professionals die ik mocht coachen, in een range aan organisaties en sectoren, schakel ik snel naar jullie specifieke team en organisatiecontext. Ik spreek de taal van zowel HR, management als de werkvloer. En specialiseerde me in performance-verbetering, communicatie-, samenwerking- en leiderschapsvaardigheden, stressmanagement en burnout-preventie.

Ik hou van doelgericht, praktisch en met beide voeten op de grond. Het liefst werk ik met gedreven leidinggevenden en teams met een stevige (groei)-ambitie. Managementteams of multidisciplinaire teams in de zakelijke dienstverlening (profit en non-profit) die willen verbeteren in resultaat, méér uit hun samenwerking willen halen of een stap willen zetten richting zelfsturing.

Ik ben opgeleid als teamcoach (Organisational Relationship and Systems Coach, ORSC) en gecertificeerd als Co-active Coach door the Coaches Training Institute (CPCC). Aangesloten bij het ICF (International Coach Federation).

MÉÉR UIT JOUW TEAM HALEN?
TMT

Susan in 8 bullets:

Ik ben heel nieuwsgierig naar jou. Wat zijn jouw waarden? Wat drijft jou om elke dag het beste uit jezelf (en je team) te halen? Laat het mij weten op susan@teamsmettoekomst.nl, ik maak graag kennis met je.