TMT logo

Leid je directie & MT naar topprestaties.

Live Masterclass

De 3 sleutels voor een stevige en zelfstandige directie of MT

 …zodat jij los kunt laten. Jezelf vrijspeelt voor zaken waar je nu niet aan toekomt. Zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit of resultaat.

Datum: 1 februari van 14.30 u –18.00 u inclusief borrel
Locatie: Vught

Meld je aan voor 22 december en je investering is € 111,- ipv € 199,- (excl btw).
Kom je samen met collega directie- en/ of MT-lid, informeer dan naar het speciale partnertarief.

Exclusief voor CEO’s, directeuren en topmanagers.

Je hebt de beste experts en leiders aan boord gehaald. Je strategie staat. Je bedrijf groeit. Het is nu zaak dat je directie of MT als een geoliede machine draait. En ook in de meest uitdagende situaties regie pakt. 

Je collega’s kijken te snel naar jou voor de oplossing. Op één lijn komen en besluiten nemen kost veel tijd. Als jij de lead niet pakt verzanden discussies. En elkaar aanspreken gebeurt te weinig of te laat. 

Ik daag je uit om de lat qua functioneren hoger te leggen. Geen genoegen meer te nemen met een 7-tje en nu voor die 8+ te gaan.

Om een daadkrachtige directie & MT te smeden dat eigenaarschap toont. Zodat escalaties en besluiten niet meer op jouw bord komen. En jij in vertrouwen los kunt laten.

In mijn Masterclass ‘De 3 sleutels voor een stevige en zelfstandige directie of MT’ :

Ja, ik meld mij aan

Over Susan Eggels
Team- en Executive coach voor CEO’s, DGA’s, directeuren en topmanagers:

“Vele honderden talentvolle leiders en (soms eigenzinnige) experts heb ik de afgelopen 15 jaar door transformatie naar hun doelen en betere prestaties geleid. Momenteel begeleid ik exclusief met directies & MT’s samen. Want achter elke succesvolle organisatie, staat een sterk, zelfstandig en excellent presterend leiderschapsteam.

Normaal gesproken deel ik mijn kennis & tools alleen met klanten, met wie ik minimaal een half jaar intensief samenwerk. Nu deel ik deze waardevolle inzichten in één middag en kun je me jouw specifieke vragen stellen. Ik heb 12 plekken.”

Je bent van harte welkom.

Deze Masterclass met gelijkgestemde CEO’s en managers is er een in de categorie Urgent én Belangrijk.
Elke dag die je uitstelt om je MT de juiste stappen naar meer regie en zelfstandigheid te laten zetten, laat je tijd, resultaat en kansen liggen.

Datum: 1 februari van 14.30 u –18.00 u incl. borrel
Locatie: Vught

Meld je aan voor 22 december en je investering is € 111,- ipv € 199,- (excl btw).
Kom je samen met collega directie- en/ of MT-lid, informeer dan naar het speciale partnertarief.

Ja, ik ben aanwezig bij de live Masterclass op 1 februari a.s:

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Adres
Naam deelnemer(Vereist)

Wanneer je je gegevens achterlaat, ontvang je ook maandelijks een artikel van me met praktische leiderschapstips en teaminspiratie. Ik behandel je gegevens met grote zorgvuldigheid, deel ze met niemand. Afmelden kan altijd.

Ik kijk er naar uit je te zien!