TMT logo

Leid je directie & MT naar topprestaties.

Live Masterclass

De 3 sleutels voor een stevige en zelfstandige directie of MT

 …zodat je jezelf vrijspeelt voor zaken waar je nu niet aan toekomt. Je los kunt laten, zonder dat het ten koste van de kwaliteit of het resultaat gaat.

Exclusief voor CEO’s, directeuren en topmanagers.
Datum: 1 februari van 14.30 u –18.00 u inclusief borrel
Locatie: Vught

Meld je aan voor 22 december en je investering is € 111,- ipv € 199,- (excl btw).
Kom je samen met collega directie- en/ of MT-lid, informeer dan naar het speciale partnertarief.

Je hebt de beste experts en leiders aan boord gehaald. Je strategie staat. Je bedrijf groeit. Het is nu zaak dat je directie of MT als een geoliede machine draait. En ook in de meest uitdagende situaties regie pakt. Want dit komt nog traag van de grond.

Je collega’s kijken te snel naar jou voor de oplossing. Op één lijn komen en besluiten nemen kost veel tijd. Als jij de lead niet pakt verzanden discussies. En elkaar aanspreken gebeurt te weinig of te laat.    

Het gevolg is dat jij overal in betrokken bent en haast 24/7 ‘aan staat’. Jullie werken vooral ad hoc en de focus ligt op het (productie)-proces in plaats van op de langetermijnvisie. Terwijl je Directie of MT ervaren genoeg is en alles in huis heeft om die verantwoordelijkheid veel meer te pakken.

Ik daag je uit om de lat qua functioneren hoger te leggen. Geen genoegen meer te nemen met een 6 of 7-tje en nu voor die 8+ te gaan.

Om een daadkrachtige directie of MT te smeden dat eigenaarschap toont. Zodat escalaties en besluiten niet meer op jouw bord komen. Jij in vertrouwen los kunt laten en ruimte hebt voor strategie, je belangrijke stakeholders, je toekomstvisie. Of eindelijk die stap terug kunt doen waar je al zolang naar verlangt.

In mijn Masterclass ‘De 3 sleutels voor een stevige en zelfstandige directie of MT’ :

Ja, ik meld mij aan

Over Susan Eggels
Team- en Executive coach voor CEO’s, DGA’s, directeuren en topmanagers:

“Vele honderden talentvolle leiders en (soms eigenzinnige) experts heb ik de afgelopen 15 jaar door transformatie naar hun doelen en betere prestaties geleid. Momenteel begeleid ik exclusief directies & MT’s. Want achter elke succesvolle organisatie, staat een sterk, zelfstandig en excellent presterend leiderschapsteam.

Normaal gesproken deel ik mijn kennis & tools alleen met klanten, met wie ik minimaal een half jaar intensief samenwerk. Nu deel ik deze waardevolle inzichten in één middag en kun je me jouw specifieke vragen stellen. Ik heb 12 plekken.”

Je bent van harte welkom.

Deze Masterclass met gelijkgestemde CEO’s en managers is er een in de categorie Urgent én Belangrijk.
Elke dag die je uitstelt om je MT de juiste stappen naar meer regie en zelfstandigheid te laten zetten, laat je tijd, resultaat en kansen liggen.

Datum: 1 februari van 14.30 u –18.00 u incl. borrel
Locatie: Vught

Meld je aan voor 22 december en je investering is € 111,- ipv € 199,- (excl btw).
Kom je samen met collega directie- en/ of MT-lid, informeer dan naar het speciale partnertarief.

Ja, ik ben aanwezig bij de live Masterclass op 1 februari a.s:

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Adres
Naam deelnemer(Vereist)

Wanneer je je gegevens achterlaat, ontvang je ook maandelijks een artikel van me met praktische leiderschapstips en teaminspiratie. Ik behandel je gegevens met grote zorgvuldigheid, deel ze met niemand. Afmelden kan altijd.

Ik kijk er naar uit je te zien!

Kun je niet aanwezig zijn bij deze Masterclass? En wil je sparren over ambities en uitdagingen in je Directie of MT?
Plan dan hier een Strategiegesprek met mij in.

Ik denk graag met je mee.