TMT logo transparent

Leid je team naar topprestaties.

Exclusieve Masterclass

DE 3 SLEUTELS VOOR EEN STEVIG EN ZELFSTANDIG LEIDERSCHAPSTEAM

 …zodat jij ontspannen je targets haalt. En jezelf tegelijkertijd meer vrijspeelt voor andere belangrijke zaken.

Di 16 mei, 15.00u- 17.00u met aansluitend borrel

Exclusief voor topmanagers, CEO’s en directeuren.

Locatie: omgeving Den Bosch.

Met zorg heb je de beste experts en leiders voor je leiderschapsteam geselecteerd. De grote vraag is alleen: hoe zorg je ervoor dat alle talenten en uiteenlopende karakters in je MT ook écht uit de verf komen?

Nu leiden de verschillen nog tot felle ‘wij-zij’ discussies of kijkt je team naar jou voor de oplossing. Als jij de lead niet pakt verzandt de meeting in eindeloos praten. Op één lijn komen of een daadkrachtig besluit nemen verloopt moeizaam.

Jij ziet graag dat je MT meer het voortouw neemt en leiderschap toont. Zodat niet alle escalaties en besluiten meer op jouw bord komen. Belangrijke bezwaren in de boardroom op tafel komen en niet pas in de uitvoering. Je MT pro-actiever handelt.

Jij weet dat een stevig en zelfstandig leiderschapsteam bepalend is voor jullie succes. Ook je directie en/of investeerders zien dat zo. Maar hoe krijg je het voor elkaar krijgt dat je MT als één team echt regie pakt, over houding en resultaat?

In mijn Masterclass ‘De 3 sleutels voor een zelfstandig leiderschapsteam’ laat ik je zien hoe jij een MT creëert dat draait als een geoliede machine. Zonder dat jij de kar continu hoeft te trekken.

Je gaat naar huis met:

Over Susan Eggels, Teams met Toekomst
Team- en leiderschapscoach:

“Vele honderden talentvolle leiders en (soms eigenzinnige) experts heb ik de afgelopen 15 jaar naar hun doelen en betere prestaties geleid. Momenteel begeleid ik exclusief MT’s met de ambitie om als team te groeien in stevigheid, professionaliteit en resultaat. Want achter elke succesvolle organisatie, staat een sterk en zelfstandig leiderschapsteam.

Mijn levensmotto is ‘To live Life Fully’, zowel in werk als privé. Ik geloof in win-win. In én-én. Dus ben ik én ondernemer én moeder van 3 kids. Bouwden we onlangs ons droomhuis én woonden we tijdens de bouw 1,5 jaar in de tuin om al van de fantastische plek te kunnen genieten. Werk ik graag met jou als gedreven CEO of manager én met je MT.

Normaal gesproken deel ik deze geheimen alleen met klanten, met wie ik minimaal een half jaar intensief samenwerk. Nu deel ik deze waardevolle kennis in één middag met jou.”

Wil jij deze kans niet missen?

Je bent van harte welkom tijdens deze Masterclass met gelijkgestemde managers en CEO’s die net als jij een dijk van een MT willen bouwen.

Datum: Di 16 mei, van 15.00u – 17.00u, aansluitend borrel

Locatie: (omgeving) Den Bosch

Investering:  147 euro (ex btw).

Inschrijven is mogelijk t/m 11 mei a.s.

Twijfel je nog over de tijdsinvestering? Of aan de toegevoegde waarde?

Stel je dan eens voor dat je in twee uurtjes heldere en concrete antwoorden op vragen krijgt waar je al tijden op puzzelt. Inzichten opdoet waarmee jij het voor elkaar krijgt dat je MT meer eigenaarschap pakt over problemen en besluiten die nu steeds op jouw bord belanden. En dat je meetings voortaan veel ontspannener en productiever zijn. Wat gaat dat je opleveren?

Deze masterclass is er een in de categorie Urgent én Belangrijk.
Elke dag die je uitstelt om je MT de juiste stappen naar meer regie en zelfstandigheid te laten zetten, laat je tijd, resultaat en kansen liggen.

Ik doe mee aan de Exclusieve Masterclass:

De 3 sleutels voor een zelfstandig leiderschapsteam

…waarmee jij ontspannen je targets haalt én jezelf meer vrijspeelt voor andere belangrijke zaken.

Dinsdag 16 mei, van 15.00- 17.00u, met aansluitend borrel.

Prijs: 147 euro (ex btw) 
Inschrijven is mogelijk t/m 11 mei a.s.

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Adres
Naam deelnemer(Vereist)

Wanneer je je gegevens achterlaat, ontvang je ook maandelijks een artikel van me met praktische leiderschapstips en teaminspiratie. Ik behandel je gegevens met grote zorgvuldigheid, deel ze met niemand. Afmelden kan altijd.

Ik kijk er naar uit je te zien bij de Masterclass!