TMT logo transparent

Leid je MT naar topprestaties.

Live Masterclass

De 3 sleutels voor een stevig en zelfstandig leiderschapsteam

 …zodat jij meer ontspannen je targets haalt. En jezelf tegelijkertijd vrijspeelt voor strategische of lange termijn zaken.

Schrijf je in voor de wachtlijst en ik laat je weten wanneer de eerstvolgende datum is.

Exclusief voor topmanagers, CEO’s en directeuren.

Met zorg heb je de beste experts en leiders voor je leiderschapsteam geselecteerd. De grote vraag is alleen: hoe zorg je ervoor dat alle talenten en uiteenlopende karakters ook écht uit de verf komen? Hoe krijg je het voor elkaar dat je MT, als één team echt regie pakt?

Nu kijkt je team naar jou voor de oplossing. Op één lijn komen of een daadkrachtig besluit nemen verloopt moeizaam. Als jij de lead niet pakt verzandt de meeting in discussies. 

Jij weet dat een stevig leiderschapsteam bepalend is voor jullie succes. En wil een zelfstandig draaiend MT, dat de hoogste kwaliteit levert. Een MT dat het voortouw neemt en leiderschap toont. Zodat niet alle escalaties en besluiten op jouw bord komen. En jij in vertrouwen los kunt laten.

In mijn Masterclass ‘De 3 sleutels voor een stevig en zelfstandig leiderschapsteam’ :

Over Susan Eggels
Team- en leiderschapscoach:

“Vele honderden talentvolle leiders en (soms eigenzinnige) experts heb ik de afgelopen 15 jaar naar hun doelen en betere prestaties geleid. Momenteel begeleid ik exclusief MT’s met de ambitie om als team te groeien in stevigheid, professionaliteit en resultaat. Want achter elke succesvolle organisatie, staat een sterk en zelfstandig leiderschapsteam.

Normaal gesproken deel ik deze inzichten & tools alleen met klanten, met wie ik minimaal een half jaar intensief samenwerk. Nu deel ik deze waardevolle kennis in één middag en kun je me jouw specifieke vragen stellen. Ik heb 12 plekken.”

Wil jij erbij zijn?

Je bent van harte welkom tijdens deze Masterclass met gelijkgestemde managers en CEO’s die net als jij een dijk van een MT willen bouwen.

Schrijf je in voor de wachtlijst en ik laat je weten wanneer de eerstvolgende datum is.

Je investering is 175 euro (ex btw).

Schrijf je in voor de wachtlijst

Deze masterclass is er een in de categorie Urgent én Belangrijk.
Elke dag die je uitstelt om je MT de juiste stappen naar meer regie en zelfstandigheid te laten zetten, laat je tijd, resultaat en kansen liggen.

Ik blijf graag op de hoogte van een nieuwe datum van de Exclusieve Masterclass:

De 3 sleutels voor een zelfstandig leiderschapsteam

…waarmee jij ontspannen je targets haalt én jezelf meer vrijspeelt voor andere belangrijke zaken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer je je gegevens achterlaat, ontvang je ook maandelijks een artikel van me met praktische leiderschapstips en teaminspiratie. Ik behandel je gegevens met grote zorgvuldigheid, deel ze met niemand. Afmelden kan altijd.

Ik kijk er naar uit je te zien bij een volgende Masterclass!